Happy end: Rosa je pronađena

Happy end: Rosa je pronađena

Rosa, kujica spašena iz Gunje, sretno je sa svojim štencima nedavno udomljena u Zagrebu. No, niz okolnosti odvojio ju je od nove obitelji.

Za vrijeme uobičajene nedjeljne šetnje i igre u parku na Trgu dr. Franje Tuđmana uplašila se drugog psa, koji ju je napao. Krenula je prema svojim vlasnicima, no već u sljedećem trenu zbog velike galame i psa koji je i dalje jurio za njom, pobjegla je prema Ulici grada Mainza.

Nismo je više vidjeli, a traži je cijela obitelj, svi prijatelji. Ostavili smo svima brojeve telefona, polijepili plakate. Jako je mila, prilazi ljudima i psima, ako je vidite, molim vas, javite nam – rekla je za Večernji list zabrinuta vlasnica.

Pokrenuta je velika akcija potrage za Rosom. Organizirane su akcije, osnovane FB grupe, lijepljeni plakati po gradu, pretraživali su se dvorišta, trgovi i parkovi.

Udruga zaštitnika životinja Noina arka, koja se o Rosi brinula do udomljenja, na svojim FB stranicama objavila je da je potraga uspješno završena. Kujica je nađena u Mikulićima zahvaljujući tekstu objavljen u dnevnim novinama novinarke Snježana Črnjević, poznate svim ljubiteljima životinja.

Draga Snježana, zahvaljujući tvom tekstu u novinama ROSA je danas zagrlila svoga gazdu. Hvala ti od srca. Dakako, ne želim umanjiti važnost osnovane grupe Potraga za Rosom, cijeli grad je dignut na noge, na tisuće plakatića oblijepljeno Zagrebom i okolicom, nešto fantastično i hvale vrijedno, ali izgleda da dojave na žalost nisu bile za Rosu. Sada ćemo svi lakše disati, pitanje je samo kako je dospjela do Mikulića. Ludica jedna – poručila je Helene Fink, predsjednica udruge Noina arka.

Pošalji komentar