Izbor najljepšeg hrvatskog psa za kvalifikacije EWC-a

Izbor najljepšeg hrvatskog psa za kvalifikacije EWC-a

Eukanuba World Challenge (”EWC ) je natjecanje pasa koje se održava jednom godišnje. Namijena ovog događaja je okupiti najbolje čistokrvne, pobjedničke pse iz cijelog svijeta i slaviti njihovu veličanstvenost. Proteklih 8 godina EWC je izrastao u jednu od najprestižnijih izložbi na svijetu.

Eukanuba World Challenge organizira Eukanuba brand, u vlasništvu tvrtke Procter & Gamble .Od ove godine, ova prestižna izložba pasa održavat će se u glavnom gradu Nizozemske, Amsterdamu u kombinaciji s izložbom  Amsterdam Winner Show. Događanja  će se i dalje moći pratiti diljem svijeta putem live streaminga, na internetu.

Nagrada za pobjednika iznosi 7500 €, za drugoplasiranog 2500 € i za 3. mjesto 1500 €. Klub pobjedničkog psa također će dobiti novčanu nagradu u iznosu od 3500 €.

Međutim, da bi psi mogli sudjelovati na EWC-u trebaju proći  kvalifikacije koje će se ove godine, za 25 europskih zemalja, održat u Brnu, Češka (23. – 26. listopada 2014.) tijekom FCI European Section Show-a. Kvalifikacije će se održati u subotu 25. listopada 2014. Točan sat i ring u kojem ce se natjecanje održati, biti će javljeni svim natjecateljima neposredno prije  izložbe.

Od svih pasa koji sudjeluju u kvalifikacijama u Brnu (jedan po zemlji), biti će odabrana dva psa i predstavljat će Europu i svoju zemlju u jednom od četiri dijela natjecanja na EWC 2014, u Amsterdamu. Troškovi sudjelovanja vodiča i pasa na kvalifikacijama u Brnu, neće biti plaćena od strane Eukanube. Ali za dva psa koji se kvalificiraju za EWC, Eukanuba će platiti troškove putovanja do Amsterdama.

Hrvatskog predstavnika izabire zastupnik i distributer hrane Eukanuba za Hrvatsku, tvrtka DJD ZAGREB d.o.o. Kako bi DJD ZAGREB odabrao hrvatskog predstavnika, trebaju im se prijaviti vlasnici pasa koji zadovoljavaju određene kriterije. Psi se kvalificiraju kroz bodovni sistem, sakupljen u periodu od 01.01.2014. do 21.09.2014. na hrvatskim i inozemnim međunarodnim izložbama (Crufts Westminster, Svjetska izložba pasa, FCI Europska izložba pasa, AKC izložbe pasa Amerike i Kariba i izložba pasa FCI Azije …).

Sudjelovanje u Eukanuba World Challenge 2014 i svim njegovim popratnim događanjima podrazumijeva potpunu suglasnost s pravilima i propisima koje možete naći na eukanuba.hr.

Pošalji komentar