Rudy Fernandez prihvatio Eukanubin izazov. I nije požalio

rudy fernandez

Rudy Fernandez, španjolski profesionalni košarkaš koji trenutno igra za NBA momèad Portland Trail Blazerse snimio je reklamnu kampanju za Eukanubu, priznatog proizvođača premium hrane za pse.

Kako sam kaže, Fernandez je to napravio iz gušta jer je vlasnik dva ljubimca (11 godina starog zlatnog retrivera Max i Yorkia Bellu koja ima samo osam mjeseci), a Eukanubu je prihvatio kao najbolje rješenje za njih.

Rudy Fernandez je izabrao Eukanubu radi potpune i uravnotežene prehrane za svoje kuæne ljubimce. Rudy je surađivao s Maxom u Eukanubinom 28-dnevnom izazovu, inicijativi koja potiče vlasnike pasa svoje ljubimce 28 dana hrane uz pravilnu prehranu. Nakon toga perioda mogu provjeriti koliko visoko kvalitetna hrana može pozitivno utjecati na ljubimce. Fernandez je bio i više nego zadovoljan.

Rudy je vidio pozitivne promjene kod svog jedanaest godina starog goldena. Koža je izgleda zdravije i sjajnije. Štoviše, sudeći prema njegovom apetita, Maks je bio vrlo sretan s promjenama u svojoj prehrani i okusom nove hrane. S obzirom na to, Rudy je izabrao Eukanuba i za Bellu, drugog člana obitelj, Bella.

Pošalji komentar