Top 8 Pet-Friendly tvrtki

Top 8 Pet-Friendly tvrtki

U SAD je primjetan porast broja poslodavaca koji podržavaju Pet-Friendly pristup na javnom mjestu. Prema nekim izvorima u Americi preko milijun ljubimaca provodi vrijeme na radnom mjesto svog vlasnika što znatno poboljšava atmosferu na radnom mjestu, povećava radni učinak ali i psihičko i fizičko zdravlje uposlenika.

Prema istraživanjima sveučilišta Virginia Commonwealth psi u uredu smanjuju stres, potiču interakciju na poslu što dovodi do većeg zadovoljstva, povećavaju aktivnost, a zaposlenici su manje dana na bolovanju. Čak 75 milijuna Amerikanaca vjeruje da kućni ljubimci na radnom mjestu čini ljude sretnijima, a njih 41 milijun da to pomoaže produktivnosti.

Portal Pet360 je napravio top listu Pet-Friendly SAD kompanija. Očekivano je u vrhu moćni Google koji se puno trudi kako bi njegovi zaposlenici bili zadovoljni na svom radnom mjestu.

  1. Ben and Jerry’s – Tri pinte sladoleda dnevno i dobrodošlica za psa zvuče odlično za zaposlenike u ovom lancu prodavaonica sladoleda.
  2. Bissell – Psi se uz svoje vlasnike koji rade za ovog proizvođača usisivača u njihovom uredu osjećaju kao kod svoje kuće. Tome pripomažu i poligoni za igru koje je kompanija napravila za ljubimce.
  3. The Daily Show With Jon Stewart – Zvijezda TV emisije voli pse i potiče svoje suradnike da ih vode na posao.
  4. Google – Pseći ljubimci su sastavni dio korporativne kulture. Osim ležerne atmosfere koja vlada u “uredima” Googleplex-a i niz drugih privilegija psi na radnom mjestu je već normalna pojava.
  5. Amazon.com
  6. Etsy
  7. Build a Bear
  8. American Kennel Club
Google's DooglePlex - Dog Park

Google’s DooglePlex – Dog Park

The Daily Show With Jon Stewart

The Daily Show With Jon Stewart

Pošalji komentar