Video: Nakon velikih kritika GoDaddy povukao Super Bowl reklamu

Video: Nakon velikih kritika GoDaddy povukao Super Bowl reklamu

Super Bowl je najgledaniji TV program u američkoj povijesti! Prošle ga je godine pratilo rekordnih 111.5 milijuna gledatelja!! U poluvremenu, jednako su popularni posebno osmišljeni nastupi najvećih svjetskih izvođača – Madonna, Beyonce, Red Hot Chilli Peppers, Bruno Mars…, kao i posebno smišljene, često vrlo kontroverzne reklame najvećih svjetskih oglašivača, koje se prikazuju u jednim od najskupljih TV reklamnih blokova. Prikazivanje 30-minutne reklame u prosjeku košta 4 milijuna dolara!

Mnogi s nestrpljenjem iščekuju novu reklamu Budweisera sa slatkim četveronožcem kao glavnim glumcem. Prošle godine je to bilo štene štene labradora koje bježi iz skloništa za životinje i stvara prijateljstvo s konjem. Taj uradak je već prvog dana vidjelo preko 10 milijuna ljudi, a do sada preko 55..

Ove godine je i GoDaddy, najveći registar domena na svijetu, krenuo za poznatim proizvođačem piva, ali je napravio totalni promašaj. Nakon velikih kritika da štence tretira kao robu, odlučio je povući reklamu.

Naš je cilj da pomognemo malim tvrtkama diljem svijeta kako bi izgraditi uspješan online prisutnost. Nadali smo da će ovaj oglas u tome pomoći, no pogriješili smo. I to smo čuli jasno i glasno – poručili su jučer iz GoDaddyja.

Pošalji komentar